برش هادوشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۳

شهید محمد حسین یوسف الهی از نگاه شهید قاسم سلیمانی

کلام شهیدان: فرازی از وصیت نامه شهید سلیمانی : شهدا را در چشم، دل و زبان خود بزرگ ببینید، همانگونه که هستند. فرزندانتان را با نام آنها و تصاویر آنها آشنا کنید.

شهید سلیمانی به شدت دلبسته و وابسته شهید یوسف الهی بود. این دلبستگی حتی محدود به ایام حیات دنیوی حسین نشد و تا سالهای سال ادامه پیدا کرد.

برش اول:

در مراسم تشییع شهدای عملیات والفجر هشت در کرمان بغض گلویش را گرفته بود و می سرود:

«چگونه لبی بخندد که عارف ما، عاشق ما، مخلص ما، حسین آقای ما نباشد.

از حسین که تشییع کردید، حسینی که بدنش پاره پاره بود. حسین آقای ما، حسین مخلصی که هیچ گوشه ای از بندنش را پیدا نمی کردی که جای زخم بر آن نباشد. حسینی که با زخم تازه به جبهه برگشت. حسین باوفا، حسین ایثارگر، حسین مخلص، حسین عارف.

درود برتو ای حسین یوسف الهی، ای عزیز عارف، ای عزیز عاشق؛ ای حسین یکه همه بچه های اطلاعات عملیات زمانی که به تو می رسیدند، خستگی های خود را فراموش می کردند».

در خاطرات و سخنرانی هایش وقتی ذکری از حسین به میان می آمد می گفت: «حسین از اولیای الهی بود. برجسته بود». گاهی می گفت: «حسین در ظاهر و باطن یک عبد به معنی حقیقی کلمه بود. بنده حقیقی خدا بود».

برش دوم:

وقتی کتاب نخل سوخته که خاطرات شهید یوسف الهی بود منتشر شد، حاجی اول کتاب نوشت:

«حسودی ام می شود این کتاب را کسی دیگر بخواند و حسین را بیشتر از من دوست داشته باشد. می خواهم او تنها در قلب من باشد، همه سرمایه ام دوستی اوست؛ حسین عزیز من؛ عشق حسین فاطمه در قلب من ابدی است. مطمئنم هر عارف وارسته پیر مورد احترامی که این کتاب را بخواند سر به بیابان می گذارد. برادرتان قاسم سلیمانی».

برش سوم:

چند نفر از فرماندهان سپاه مشرف شده بودند خدمت یکی از عرفا. از چیزهای مختلفی پرسیده بودند تا اینکه رسیده بودند به اسم قاسم سلیمانی. ایشان فرموده بود: «ایشان وصل است به عالم بالا. استاد دارد».

برای شناخت استادش گزینه هایی که در ذهنشان بود را مطرح کرده بودند. ایشان فرموده بود: «نه یک شهید به نام حسین یوسف الهی».

برش چهارم:

حاج قاسم وصیت کرده بود که او را کنار محمد حسین دفن کنند. فاصله بین دو قبر خیلی کم بود. با احتیاط از دو طرف قبر تراشیدیم تا بتوانیم قبری دست و پا کنیم. وقتی لحد شهید یوسف الهی را می تراشیدیم یک یاز آجرها کنار رفت. نگاهم به داخل قبر افتاد. بعد از ۳۴ سال پلاستیک روی کفن و کفن سالم بودند. حتی حجم بدن هم از زیر کفن معلوم بود.. انگا رکه همین حالا دفنش کرده باشند.

راویات: سردار مرتضی کشکولی و حجت الاسلام علی عرب پور.

کتاب سلیمانی عزیز؛ گذری بر زندگی و رزم شهید حاج قاسم سلیمانی. نویسنده: عالمه طهماسبی، لیلا موسوی و مهدی قربانی. ناشر: حماسه یاران. نوبت چاپ: سوم-۱۳۹۸٫ ؛  صفحه ۱۶۷ و ۲۲۶٫

کتاب حاج قاسم؛ جستاری در خاطرات شهید حاج قاسم سلیمانی. نویسنده: علی اکبر مزدآبادی. ناشر: یا زهرا (س). چاپ: بیست و هشتم-۱۳۹۸٫ صفحه ۶۹-۷۹٫

به این پست امتیاز دهید.
حتما بخوانید:  مبارزه با نفس در سیره شهید حسین علی نوری

مطالب زیر رو هم از دست ندید…

نظرات و ارسال نظر